نرم افزار ETAP یک نرم افزار قدرتمند در زمینه ی تحلیل سیستم های قدرت است که به کاربر امکان انجام هرگونه تحلیل را میدهد .
(معرفی بخش های مختلف نرم افزار )
در هنگام ورود به نرم افزار ابتدا از منوی file روی گزینه ی new project کلیک میکنیم د راین صورت صفحه ای مطابق شکل زیر ظاهر میگردد.
این صفحه دارای چندین بخش است اولین فیلد ، فیلد نام پروژه است که در آن قسمت می توانیم برای پروژه ی خودمان یک اسم انتخاب کنیم .
فیلد بعدی مربوط به محل ذخیره سازی پروژه است .
در بخش بعدی سیستم واحد هایی را داریم که در بخش های مختلف نرم افزار مورد استفاده قرار میگیرد که ما دو سیستم یکای عمده داری یکی سیستم متریک است و دیگری سیستم یکای انگلیسی یا بریتانیایی که ما در آن واحد متریک را انتخاب میکنیم .
در بخش بعدی اگر شما مایل بودید بر رو ی پروژه ی خود گذرواژه تعریف کنید می توانید با انتخاب این گزینه گذرواژه ی مورد نظر خود را به پروژه اختصاص دهید .
در قسمت بعدی یا همان ODBC دیتا بیسی که نرم افزار ایجاد میکند و به پروژه ی شما لینک میکند را انتخاب میکنید که بسته به نیاز از سه گزینه MS ACCESS , SQL SERVER , ORACLE یکی را انتخاب میکنید.
اگر بر روی گزینه Advanced Paramets کلیک کنید صفحه ای مطابق شکل زیر ظاهر خواهد شد .
در قسمت اول می توانیم پارامتر های دیتا بیسمان را تنظیم کنیم .
بافر سایز بر حسب کیلو بایت حجم بافرمان را نشان میدهد که برای تبادل اطلاعات از فایل پروژه به دیتابیس مورد استفاده قرار میگیرد.
قسمت page Timeout بر حسب دهم ثانیه مدت زمانی که اطلاعات یک صفحه استفاده نشده بر حسب دهم ثانیه در بافر باقی میماند را نشان میدهد. در واقع مدت زمان به روز شدن اطلاعات بافر است .
در قسمت بعدی میتوانیم گذرواژه ای را برای پروژه ی خود تعریف کنیم .
با زدن دکمه ok صفحه جدید مطابق شکل
روبه رو باز میشود .
در بخش های بالایی یک سری اطلاعات دیگر در مورد کاربر را دریافت میکند .
در قسمت بعدی سطوح دسترسی ای که نرم افزار etap برای این کاربر تعریف میکند مشخص شده است که توضیح هر سطح از دسترسی در قسمت help نرم افزار اورده شده است .
همانگونه که در شکل بالا مشاهده میکنید نرم افزار etap از چند بخش که در عکس با شماره های 1 تا 5 نشان داده شده است تشکیل شده .
بخش اول OLV یا دیاگرام تک خطی است که در این قسمت تمام الان های سیستم خود را رسم میکنیم .
بخش دوم بخش Project Editor هست که در این بخش شما میتوانید درخت پروژه و همچنین ماژون های مختلفی که درون پروژه قرار دارد را مشاهده بکنید
بخش سوم المان های سیستم قدرت است که در حالت کلی دو دسته المان داریم : المان های DC و
المان های
برای دانلود این تحقیق کامل اینجا کلیک کنید .
:: موضوعات مرتبط:
دانشجویی ,
,
:: برچسبها:
قدرت ,
برق ,
پروژه ,
دانشجو ,
etap ,
تحقیق ,
باس ,
شبکه ,
پخش بار ,
گوس سایدل ,
,
|
امتیاز مطلب : 15
|
تعداد امتیازدهندگان : 3
|
مجموع امتیاز : 3